Naše

Zeničanin osiguran preko biroa zatražio pomoć u Hitnoj pomoći, ispostavljen mu račun, pročitajte i zašto!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin osiguran preko biroa zatražio pomoć u Hitnoj pomoći, ispostavljen mu račun, pročitajte i zašto!- Zeničanin A. K. obratio nam se jučer, sa molbom da objavimo priznanicu za zdravstvenu uslugu, koju je te noći morao platiti njegov otac.

-Otac ima 33 godine staža, firma se raspala, on završio na birou. nema posla, nema novca, nema prilike da ode u penziju. Zbog bolova u leđima, koji su se pojačavali iz sata u sat, uvečer oko 21 sat smo ga odveli u Hitnu pomoć, kad su postali nesnošljivi. Kad su mu dali injekciju, rečeno mu je da mora platiti. Kad smo se požalili, rečeno nam je da imamo nekog mislim da su rekli na 6. spratu da uputimo žalbu, ako smo nezadovoljni. Ne znam nikog ko bi iz ćejfa u devet uvečer išao u bolnicu, iz rahatluka svoje kuće, rekao nam je A.

On je dodao da je njegov otac imao uredno ovjerenu knjižicu, te da se uredno javlja na evidentiranje u Službu za zapošljavanje.

 

Danas smo zatražili odgovor iz Doma zdravlja, a ljubazna PR službenica Aida Baručija je, u naše ime, zatražila odgovor i dobijeni odgovor proslijedila našem portalu. Odgovor iz hitne službe prenosimo bez našeg komentara.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno