PERO Zenica
Naše

Sugrađanin moli za pomoć – javite policiji ili nama ako primjetite tablice T48 K 741

Sugrađanin moli za pomoć – javite policiji ili nama ako primjetite tablice T48 K 741 – Zeničanin M.K. zamolio nas je da prenesemo njegov apel i poziv sugrađanima da mu pomognu u pronalaženju ukradenih registarskih oznaka. Naime, u noći između utorka i srijede sa njegovog automobila “Renault” ukradene su registarske oznake – T48 K 741 – 

Tablice su odnesene sa vozila parkiranog u ulici Bistua Nuova i moguće da budu iskorištene za krađu nekog automobila. Ukoliko neko primjeti tablice ovih oznaka na nekom parkiranom ili automobilu u vožnji, molim da nazovu 122, najbližu policijsku stanicu, ili se jave redakciji Zenicabloga, u inbox Facebook stranice ili porukom ili pozivom na telefon 060 355 8888 kazao nam je M.K.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...