Zabava

Zenicablog saznaje: Oktobar u BNP – Sergej Ćetković 14.10., Anđelka 27.10.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog saznaje: Oktobar u BNP – Sergej Ćetković 14.10., Anđelka 27.10.  – Kako saznaje naš portal, tokom oktobra Zeničani i gosti našeg grada moći će tokom oktobra uživati u dva istinski sjajna i zabavna događaja, koje nam ponovno donosi tuzlanska agencija ZEUS i njen osnivač Edin Memić.

Kako je Memić potvrdio ekskluzivno za Zenicablog, popularni crnogorski i regionalni pjevač Sergej Ćetković nastupiti će u BNP-u u nedjelju, 14. oktobra. Biće to drugi koncert ovog popularnog pjevača, nakon što je u aprilu prošle godine održao sjajan koncert u istom prostoru.

Trinaest dana kasnije, 27. oktobra, također po drugi put u BNP dolazi glumica Anđelka Prpić (prepoznatljiva po komičnoj seriji Andrija & Anđelka sa kolegom Andrijom Miloševićem) sa svojom sjajnom monodramom “Šta me snađe”. Zenicablog će uskoro objaviti više detalja o oba gostovanja, vrijeme i termine mogućnosti rezervacija i kupovine ulaznica, ali ćemo se i potruditi da osiguramo i nagrade za najvjernije posjetioce Zenicabloga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno