Zabava

Uskoro koncerti Armina Muzaferije u zeničkom BNP-u i tuzlanskom BKC-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uskoro koncerti Armina Muzaferije u zeničkom BNP-u i tuzlanskom BKC-u – Armin Muzaferija nastavio je koncertnu turneju po BiH. Posljednji nastup u nizu imao je u Donjem Vakufu, a prije toga družio se i sa publikom u Ključu i Mostaru. Nakon uspješnih gostovanja u našoj zemlji, Armin će sa svojim bendom održati i nekoliko koncerata širom Evrope.

– Koncert u Donjem Vakufu bio je povodom dana Općine. Sve je bilo zaista odlično, a sada sa svojim muzičarima polako pakujem kofere za Evropu. Kada je u pitanju nastavak koncertne turneje po BiH, u narednom periodu trebao bih nastupati u tuzlanskom BKC-u i zeničkom BNP-u. Ovi nastupi su već u fazi pripreme, a uskoro će biti poznati i datumi održavanja – kaže Armin Muzaferija.

Podsjetimo, Muzaferija je sredinom prošlog mjeseca objavio pjesmu “Džehva”, koja je vrlo brzo našla put do publike. Autor teksta je Džemaludin Latić, muzike Alen Lemešević, dok aranžman potpisuje Adnan Mušanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno