Zabava

Multiplex Ekran najava: Rowan Atkinson se vratio u “JOHNNY ENGLISH: PONOVO U AKCIJI”, avanture “STOPALIĆI (3D)”, na programu od 20. septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rowan Atkinson se vratio u trećem nastavku urnebesne akcione komedije “JOHNNY ENGLISH: PONOVO U AKCIJI” i svjetska pretpremijera animirane avanture “STOPALIĆI (3D)” na programu Multiplexa Ekran od 20. septembra

JOHNNY ENGLISH: PONOVO U AKCIJI

Treći nastavak priče sa Rowan Atkinsonom u glavnoj ulozi, koga ćemo ponovo gledati kao voljenog nespretnog tajnog agenta. Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Johnny Englisha kao posljednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Johnny-ju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspješna.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00, 19:15. 20:15 i 21:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 16:00, 18:00, 19:15. 20:15 i 21:30 sati

STOPALIĆI (3D)
SVJETSKA PRETPREMIJERA 22. i 23. septembar

Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čovjeka! Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovjekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i djevojku iz snova, ali baca svoj svijet u kaos.Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovjekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i djevojku iz snova, ali baca svoj svijet u kaos.

SVJETSKA PRETPREMIJERA 22. i 23. septembra od: 12:00 i 14:00 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno