Zenica

Zenica: U TC Džananović sa radom počela preuređena dm prodavnica

Zenica: U TC Džananović sa radom počela preuređena dm prodavnica – U TC Džananović, na adresi Aleja Šehida bb u Zenici, danas su za kupce otvorena vrata preuređene dm prodavnice. U osvježenom prodajnom prostoru kupci sada mogu uživati u ugodnijoj kupovini proizvoda iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Ponovni početak rada ove preuređene dm prodavnice, kompanija dm obilježila je i donacijom dm proizvoda u vrijednosti od 3.000 KM lokalnom Udruženju Dlan, koji u okviru svog Servis centra pruža besplatnu pomoć porodicama djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

Donirani dm proizvodi koristit će se za održavanje higijene prostora za rad i opreme za rad sa korisnicima, kao i za higijenske potrebe korisnika koji svakodnevno zahtijevaju posebnu pažnju i njegu. „U našim prilagođenim prostorijama za rad, koje smo na korištenje dobili od Grada Zenice, svakodnevno rade stručna lica, među kojima su i psiholog, edukator i rehabilitator te medicinska sestra, a trenutno pružamo podršku za 147 porodica. U ime porodica naših korisnika, ali i stručnog osoblja koje radi s korisnicima od srca se zahvaljujemo društveno odgovornoj kompaniji dm na ustupljenoj donaciji i senzibilitetu, ali i nesebičnoj podršci koju pružaju već dugi niz godina. Ponosni smo što možemo reći da ste primjer drugim kompanijama, a ujedno smo vrlo zahvalni što ste baš naš rad prepoznali kao vrijedan vaše podrške. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za sve nas i društvo jednakih mogućnosti za sve”, izjavio je Selvedin Dedić, direktor Udruženja Dlan.

U ime kompanije dm, donaciju je uručila Melisa Hečimović, regionalna menadžerica dm-a i tom prilikom izjavila: „Svaki naš novi početak nastojimo obilježiti zajedno s lokalnom zajednicom čiji smo i mi dio. Poseban senzibilitet kao kompanija imamo prema ranjivim kategorijama društva, trudeći se podržati rad udruženja koji skrbe o njima. Nadamo se da ćemo današnjom donacijom Udruženju Dlan pomoći da u narednom periodu lakše izvršavaju svoje svakodnevne poslove njege i skrbi osoba sa poteškoćama u razvoju”.

Povodom ponovnog početka rada ove dm prodavnice, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Tako je sve one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, danas na kasi čekao mali znak pažnje, a sve kupce do 6.2. očekuje još niz iznenađenja!

Naredna tri dana za svaku kupovinu dm će darivati ceker, a svim kupcima osigurati i popust od 15% na ukupni iznos kupovine. Za kupovinu u vrijednosti od 70 KM ili više kupci će na poklon dobijati dm kišobran, a dm peškir za kupovinu u vrijednosti od 100 KM ili više.

A za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, koji će se moći iskoristiti do 12.03.2021.

Sve kupce dm poziva i da do 18.2. učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je laptop Lenovo IdeaPad i dm poklon paket, druga nagrada je kuhinjski robot gorenje i dm poklon paket, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme preuređene dm prodavnice u TC Džananović u Zenici je, od ponedjeljka do subote, od 10 do 21 sat, a nedjeljom od 11 do 19 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: