Zenica

Zenica podržava modnu industriju BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica podržava modnu industriju BiH – Oduvijek su u Zenici organizirani veliki  kvalitetni modni eventi, modne kampanje, izbori ljepote i svi su se rado odazivali učešću na revijama u Zenici.

Fashion M  team na čelu sa producenticom Selmom Maličbegović uz veliku podršku sponzora Infinity Zenica, Condor Zenica te Galapagos Zenica  22.01.2021. organiziraju cijelodnevni modni event u Infinity lounge bar-u  Zenica.Cilj eventa je promocija domačih modnih brendova te izrada promotivnih fotografija za promotivne aktivnosti.

U projekat pod nazivom WINTER FASHION SHOW uključile su se domače kompanije Mitex, Ilea Bags, frizerski brend TOUCH te kompanija NO1.

Fotografije će raditi Selver Konjić,  a reviju će nositi top modeli FASHION M-a kao i polufinalistice izbora za FOTOMODELA  FEDERACIJE BIH iz nekoliko gradova BiH.Specijalni gosti eventa  su plasači studija Iskre,a kao specijalne gošće pojavite će se prekrasne djevojke iz plesne grupe Dance ET  iz Viteza.

Event će voditi Almir Hadžajlić LABUD a za odličnu zabavu i muzičke pauze zadužen je DJ INCOGNITO.

Kako nam je najavila Selma Maličbegović ovo je samo uvod u veliki državni projekat koji ovaj tim  priprema pred ljeto.

Sve navedeno će se dešavati uz poštivanje propisa i određenih mjera zaštite.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno