Rukomet

Zenica domaćin rukometnog spektakla

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Škola rukometa “Čelik Junior” će i ove godine, po peti put, organizovati jedan od najvećih rukometnih događaja u regionu. Riječ je o velikom Rukometnom spektaklu, a koji će ugostiti preko šest stotina perspektivnih rukometaša iz regiona.

Učesnici ovogodišnjeg spektakla dolaze iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i naravno Bosne i Hercegovine. Organizator turnira, škola rukometa “Čelik Junior”, je za ovogodišnji spektakl obezbijedila vrhunske uslove za sve rukometaše koji će učestvovati na ovom jedinstvenom događaju.

“Utakmice Rukometnog spektakla se igraju u periodu od 9. do 11. januara. Prvi dan takmičenja, u petak, igrat će se u dvorani na Bilmišću od 8 sati ujutro, pa do 8 sati navečer. U subotu se jedan dio ekipa seli u Gradsku Arenu, te se uporedo igra i na Bilmišću. Nedjelja je rezervisana za najvažnije susrete, a koji će odlučiti o pobjedniku ovogodišnjeg, petog po redu, Rukometnog spektakla i sve utakmice se igraju u Areni. Pravdu na utakmicama će dijeliti EHF suci, te sudije viših rangova državnih takmičenja.” – saopštili su iz Čelik Juniora, a koji je organizator ovog takmičenja.

Na turniru će se takmičiti muške ekipe u četiri kategorije: seniori, kadeti, mlađi kadeti i pioniri. Sve aktivnosti vezane za ovogodišnji spektakl možete pratiti i putem Facebook stranice: www.facebook.com/internationalhandballcup 

Za sve posjetioce Rukometnog spektakla ulaz je SLOBODAN.

Rukometni spektakl u ZeniciStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno