Rukomet

Bašić preuzeo RK Čelik

Rukometni klub Čelik imenovao je Adnana Bašića za prvog trenera u narednom dvogodišnjem periodu.

Bivši trener Krivaje iz Zavidovića usaglasio je sa čelnicima Čelika detalje ugovora i pokušat će da u narednom periodu realizuje ambicije kluba koji ove godine obilježava 65 godina postojanja, a to su naslov prvaka države i plasman u evropska takmičenja.

– Radujem se da smo se veoma lagano dogovorili. Odlično poznajem i veoma cijenim sve igrače, neke sam već trenirao kad su igrali za Krivaju. Mislim da imamo najbolju i najiskusniju ekipu u Premijer ligi BiH, a i za mene je veliki izazov da ove godine idemo na titulu prvaka države. Vjerujem u ove igrače da to možemo ostvariti – kazao je Bašić.

Četrdesetošestogodišnji trener čitavu rukometnu karijeru kao igrač i trener proveo je u Krivaji. Kao igrač nastupao je na poziciji lijevog i srednjeg beka, a bio je član reprezntacije Bosne i Hercegovine. Kao trener u Krivaji je proveo više od 13 godina.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem