Rukomet

Počinje rukometni Turnir prijateljstva 2015.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometni spektakl – Turnir Prijateljstva 2015., a koji se već peti put organizuje u Zenici počinje danas i to dolaskom ekipa u naš grad.

Ekipe iz Hrvatske i Crne Gore su već na putu za Zenicu, a gdje će da ih dočeka škola rukometa “ČELIK JUNIOR”, organizator ovog jedinstvenog događaja na Balkanu.  “U poslijepodnevnim satima očekujemo dolazak hrvatskih i crnogorskih ekipa, a naša ekipa vrijedno radi na pripremi dvorana za takmičenje. U stalnom smo kontaktu sa učesnicima, a slovenske i srbijanske ekipe za Zenicu polaze večeras i njihov dolazak se očekuje u ranim jutarnjim satima. Sve je spremno za jedan od najboljih rukometnih takmičenja u regionu.” – kazali su organizatori.

Utakmice spektakla počinju sutra od 8 sati ujutro u dvorani na Bilmišću, a dok se u subotu igra i u Areni na dva terena. Finalni dan, nedjelja, predviđen je za određivanje plasmana kroz završne mečeve, a koji se igraju na velikom terenu Gradske Arene.

Za sve posjetioce ULAZ JE SLOBODAN.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno