Zenica

ZEDA u saradnji s kreativcima organizovala sretni novembar – brojne nagradne igre su u toku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA u saradnji s kreativcima organizovala sretni novembar – brojne nagradne igre su u toku – Agenciju ZEDA je osnovao Grad Zenica 2004. godine s ciljem ekonomskog razvoja, pomoći razvoju MSP i kreiranju povoljnog ambijenta što sveukupno vodi ka razvoju zajednice ili regije. Za petnaest godina djelovanja ZEDA je implementirala, bila partner i sufinansijer na desetine projekata iz različitih oblasti.

ZEDA jedina u BiH ima rubriku #Blog posvećenu isključivo mladima, njihovim idejama, uspjesima i biznisima.

ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene i sam pokuša nešto slično.

ZEDA je putem #Bloga do sada predstavila preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao ili poslovnu želju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

-„Mi imamo ono što drugi nemaju – #Blog koji pruža mogućnost besplatne promocije biznisa, hobija, uspjeha, plana ili želje. Nastojimo sve one koji su u nečemu odlični ili neobični, koji bi mogli biti primjer drugima, čija bi priča mogla inspirisati nekoga ili iz koje bi mogli nešto naučiti, izvući pouku, iz koje bi i sami mogli  razviti ideju pronaći, kontaktirati i predstaviti jer oni su to svojim radom zaslužili. Mnogi znaju napraviti proizvod ali ga ne znaju adekvatno predstaviti, fotografisati, promovisati i zato smo se mi odlučili da ih putem #Bloga profesionalno predstavimo javnosti. Mnogima je upravo naša priča bila prilika da mediji saznaju za njih, prilika za nove kupce, nova partnerstva ili saradnju na šta smo naročito ponosni” – rekla je Ajna Dedić, PR Agencije ZEDA.

ZEDA je od jučer pokrenula 10 nagradnih igara u saradnji s kreativcima.

-„Decembra je mjesec darivanja i radosti. Mi smo željeli da i novembar učinimo interesantnim, veselim i mjesecom darivanja kako bismo produžili period darivanja i Novu 2020. godinu dočekali nasmijani i raspoloženi. Ponosni smo na kreativce koji su se odazvali i podržali našu ideju, te svoje proizvode ponudili za nagrade. ZEDA ima puno razloga za radost i ponos jer je 2019. godina bila sjajna i mnogi projekti su uspješno implementirani, mnogi novi su započeti i brojne aktivnosti su uspješno realizovane.  Pozivamo sve oni do sada nisu, da nas prate na www.zeda.ba ili putem Facebooka ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/” – rekla je Dedić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno