Zenica

ZEDA te poziva da učestvujes na kreativnoj radionici – “Tehnike dekupaža”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA te poziva da učestvujes na kreativnoj radionici – “Tehnike dekupaža” – Zbog velikog interesovanja za kreativnu radionicu „Dekupaž u 4 koraka“, ZEDA u okviru trećeg ciklusa organizuje novu kreativnu radionionicu na kojoj će učesnici naučiti kako da uz boje, ljepila, lak i salvete ukrase drvene predmete. Pozivamo vas na  kreativnu radionicu –  „TEHNIKE DEKUPAŽA“.

Šta je to dekupaž? To je drevna vještina koja  dolazi sa Istoka i podrazumijeva isjecanje ukrasnog papira sa određenim motivima i njihovo ljepljenje na pripremljenu podlogu namještaja/kutija/tacni, a zatim i završno lakiranje. Dekupaž se izvodi  na podlogama od drveta, metala, stakla i keramike, a boje i motivi koji se mogu koristiti su bezbrojni. Dekupaž je tehnika koja na lak i  jeftin način predmetima vrlo brzo i lako može dati originalan izgled. Umjesto korištenja gotovih motiva sa slika, salveta, predmete je moguće i ručno oslikati bojama čime još više dobija na vrijednosti.

Ova radionica omogućit će učesnicima da nauče tehnike dekupaža i da uz salvete, kistove, boje i ljepila obične predmete pretvore u atraktivne i unikatne.

Ako želiš naučiti dekupaž tehniku i dobiti hobi koji ćeš ukoliko nastaviš usavršavati naučeno na radionici, moći pretvoriti u posao onda je ovo izazov za tebe. PRIJAVI SE, UČESTVUJ!

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice je FEDI  https://fedi.ba/ d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby  programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Osim volje i želje za kreativnim stvaranjem, ništa drugo vam nije potrebno. Učešće je besplatno ali je prijava OBAVEZNA!

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić, prijaviti se možete isključivo telefonski na 032 449 – 412.

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI! 😊



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno