Zenica

FOTO: Organizacija porodica šehida i poginulih boraca “Zlatni ljiljan” Zenica obilježila 25. godišnjicu genocida u Srebrenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Organizacija porodica šehida i poginulih boraca “Zlatni ljiljan” Zenica obilježila 25. godišnjicu genocida u Srebrenici – Poštovani, Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica zajedno sa predstavnicima  boračkih organizacija su obilježili 25. godišnjicu od genocida koji se desio u Srebrenici 11.07.1995. godine.

U 10:00 sati na Spomen obilježju Kameni spavač položili su cvijeće i proučili fatihe za sve žrtve genocida, šehide i poginule borce. Predsjednica OPŠ I PB Nihada Husejnagić i predsjednik organizacije DNRP Alija Redžić obratili su se sa nekoliko prigodnih riječi. Između ostalog da ovaj datum ne smijemo nikad zaboravit i da se nikad nigdje i nikome ne desi nešto kao što se desilo u našoj Srebrenici.

Predsjednica OPŠ I PB ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica, Nihada Husejnagić.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno