Info

ZDK: Za poboljšanje infrastrukture na području Općine Breza potpisan okvirni sporazum vrijedan 806.991,12 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Za poboljšanje infrastrukture na području Općine Breza potpisan okvirni sporazum vrijedan 806.991,12 KM- Zahvaljujući kontinuiranom radu ministra Arnela Isaka i ravnomjernom raspodjelom sredstava na području Zeničko-dobojskog kantona, općina Beza više nije zanemarena po pitanju novih projekata i značajnih ulaganja koja će poslužiti kao stepenica više za poboljšanje životne sredine u ovoj općini.

U Ministarstvu za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona potpisan je okvirni sporazum i u sklopu sporazuma prvi ugovor za sanaciju kolovoza na dionici regionalne ceste R 444 Podlugovi- Breza-Vareš kroz općinu Breza.

Okvirni sporazum i prvi ugovor potpisali su resorni ministar Arnel Isak, direktor Kantonalne direkcije za ceste Rasim Kovač te vlasnik preduzeća JATA d.o.o. Srebrenik Hamzalija Ibrić, kojem su radovi u iznosu od 806.991,12 KM sa PDV-om dodijeljeni putem javne nabavke. Rok za izvođenje radova iz ovog ugovora je 120 kalendarskih dana, računajući od dana uvođenja u posao.

Kako je i prethodno najavljeno za godinu u toku, ministar Arnel Isak prati dinamiku potpisivanja ugovora, uvođenja izvođača u radove te odgovara na potrebe građana u ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno