Zenica

Završni radovi na sanaciji ulice Crkvice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska uprava Zenica kontinuirano radi na poboljšanju infrastrukture na području grada, a trenutno se izvode završni radovi na sanaciji ulice Crkvice.

Prema riječima Sabire Helvida, pomoćnice gradonačelnika za vodoprivredu, putnu infrastrukturu i mjesne zajednice, ugovorena vrijednost radova na sanaciji ove ulice iznosi 143.713,44 KM sa PDV-om.

“Radovi na sanaciji ulice Crkvice su u završnoj fazi, odnosno preostalo je da se završi platforma za pješake (pješački prelaz) i markiranje horizontalne signalizacije”, pojašnjava Helvida.

Ističe kako okončanje radova zavisi od vremenskih uslova, međutim, u ovoj Službi očekuju da će se to dogoditi u što kraćem vremenskom roku.

Osim zbog velikog broja mještana Crkvica i građana Zenice koji koriste ovu dionicu, sanacija ove ulice u velikoj mjeri je značajna jer ovom ulicom dnevno stotine građana iz Zenice i drugih općina/gradova dolaze u Kantonalnu bolnicu Zenica, saopćeno je iz Odsjeka za protokol i informisanje Gradske uprave ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno