Biznis

Završena 1. faza rekonstrukcije Socijalnog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prva faza rekonstrukcije poslovne zgrade u Zenici poznate kao „Socijalno“, čiji su suvlasnici Zavod zdravstvenog osiguranja ZDK i Kantonalni zavod penziono invalidskog osiguranja privodi se kraju. Odabrani izvođač radova Almy transport, obavio je ugovorom predviđene obaveze u prvoj fazi, a to su bili : grubi građevinsko zanatski radovi, sanacija ravnog krova, zidanje novih prostorija, malterisanje, izmjena prozora i vrata, mašinskih, elektro, kao i instalacija za grijanje.

– Od 1 milion 106.000 maraka planiranih za prvu fazu rekonstrukcije zgrade, utrošeno je manje od 941.000 maraka, ističe Senaid Begić direktor Kantonalnog zavoda zdravstvenog osiguranja u Zenici, navodeći da slijedi raspisivanje tendera za izvođača radova u drugoj fazi, za koju su sredstva od oko 700.000 maraka, već obezbijedili suvlasnici ove zgrade, a ujedno i finansijeri ovog projekta.

RTVZE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno