Zenica

Zašto kasni isplata socijalne pomoći samo u Gradu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zašto kasni isplata socijalne pomoći samo u Gradu Zenica – Naša čitateljka jutros nam je uputila pitanje zašto kasni isplata socijalne pomoći u Gradu Zenica, kad to nije slučaj u ostalim općinama Kantona. Upit smo proslijedili nadležnim, te dobili odgovor. prenosimo u cijelosti, bez ikakvih korekcija, upit i odgovor.

Pozdrav,
S obzirom da ste najposjeceniji ze internet magazin
Molim Vas da li mozete provjeriti u Centru za Socijalni rad ,zasto nema uplata za porodilje i ostale korisnike socijalne zastitet.
Provjereno Kanton je 02.10.uplatio sredstva za isplate..sve opcine u kantonu su dobile cak i prosle sedmice,ali Zenice nema nigdje..
U Centru za Socijalni rad se ne moze dobiti info jer su jako bezobrazni i nepristupacni..bahatost i spustanje slusalice i kada se jave.
Ako iko moze dobiti info i napisati o kakvom se javasluku radi u JU to ste Vi.
Izvinite na dugoj poruci..
Hvala unaprijed i ako samo obavijestite javnost sta rade.

Zatražili smo i dobili odgovor iz CSR:

Poštovani,

Vezano za Vaš upit, obavještavamo Vas da nam nisu poznati razlozi ne uplaćivanja sredstava za isplate, koji su predmet Vašeg upita. Za isplatu nije nadležan JU Centar za socijalni rad Zenica nego resorna Služba Gradske uprave.

Mišljenja smo da ne stoje navodi o neljubaznosti uposlenika Centra. Uvijek smo se trudili da im blagovremeno budemo na usluzi, a čim sredstva budu uplaćena o istom ćemo obavijestiti javnost putem naše WEB stranice, kao što smo to radili i ranije.

S poštovanjem! CSR Zenica

Nakon ovog odgovora uputili smo upit i nadležnoj službi Grada, preko pressa Gradske uprave, te još čekamo odgovor.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno