Ostali sportovi

Zapažen nastup najmlađih kadeta Stk Mladost na turniru u Banjoj Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zapažen nastup najmlađih kadeta Stk Mladost na turniru u Banjoj Luci – U Banjoj Luci je održano prvenstvo Bosne  i Hercegovine za najmlađe kadete (uzrast do 10 godina), gdje su učestvovali i članovi Stk Mladost, Maglić Kamer i Zlotrg Dino, saopštili su nam iz Stk Mladost.

U konkurenciji 40 takmičara iz cijele Bosne i Hercegovine, igrači zeničke Mladost su imali zapažen nastup, te  se Kamer Maglic našao na pobjedničkom postolju osvojivši  treće mjesto iza pobjednika Abdić Vedada (STK Stens Sarajevo), te drugoplasiranog Kožul Andreja (STK Kreševo). Takođe, treba napomenuti i odličnu igru  drugog predstavnika Mladosti, Zlotrg Dine, jednog od najmlađih učesnika turnira, koji je izgubio u četvrtini finala, te time izborio 5. mjesto na  ovom prvenstvu.

Iz Stk Mladost ističu:

-Ovaj turnir je pokazatelj da se u stonoteniskom klubu Mladost radi kvalitetno sa mladim selekcijama, da za budućnost stonog tenisa u našem gradu ne treba brinuti, te ovim putem pozivamo sve dječake i djevojčice do 12 godina da nam se pridruže svakim radnim danom iza 18 sati u sali osnovne škole Vladimir Nazor u Zenici.

E.Imamović; Foto Stk Mladost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno