Ostali sportovi

Foto: U toku Međunarodni turnir prijateljstva u taekwondou u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: U toku Međunarodni turnir prijateljstva u taekwondou u Areni  – U gradskoj  Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici održava se Međunarodni turnir prijateljstva u taekwondou. Turnir se održava povodom 20 godina postojanja taekwondo kluba Zenica i počeo je svečanim otvaranjem u 10 sati. Ulaz je slobodan za sve. Ispred gradske uprave Grada Zenica, turnir je otvorio Kenan Uzunović.

 Na ovom turniru učešće je uzelo 26 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske sa oko 350 takmičara.

Na pressu povodom održavanja turnira, predsjednik Organizacionog odbora, Saudin Đulan je rkao da mu je čast što je na čelu ove organizacije turnira, koji se održava na četiri borilišta u raznim disciplinama i kategorijama. Kruna ovog 20-godišnjeg postojanaj kluba TK Zenica je upravo turnir koji se održava u ovoj zeničkoj ljepotici, Areni „Husejin Smajlović“. Polufinalne i finalne borbe su poslije 16 sati.

 Tekst i foto galerija E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno