Zabava

Za sam kraj avgusta ne propustite šarmantni film “Još 10 dana bez mame”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nježna i topla francuska komedija, koja je oduševila kino publiku 2020. godine, dobila je svoj nastavak, “JOŠ 10 DANA BEZ MAME“ (HOW TO SURVIVE WITHOUT MUM).

Od četvrtka 31. augusta, u našim kinima prikazivat će se nove avanture omiljene porodice, koja pokušava da uradi nemoguće, da preživi godišnji odmor bez mamine pomoći!

Nova školska godina je pred nama, a izazovi i nove dogodovštine su tu iza ugla. Najbolji način da se oslobodite treme zbog novih početaka jeste da sa svojom porodicom odete u omiljeno kino i opustite se i nasmijete uz film koji će nam, pored zagarantovane zabave, pokazati da uz ljubav i podršku, ne postoje nerješive prepreke.

O FILMU: Pripremite se za pregršt šaljivog humora i urnebesnih nesporazuma u ​komediji o egzaltiranom ocu koji neočekivano preuzima ulogu samohranog roditelja za svoje četvoro djece, tokom katastrofalnog desetodnevnog skijanja.

Nakon što je Antoan otpušten sa posla, postao je tata koji je kod kuće i vodi brigu o svoje četvoro djece, dok njegova supruga Izabel ponovo započinje karijeru advokata. Za Antoana, predstojeći porodični ski odmor je božji dar: konačno može da se odmori od roditeljstva i uživa u luksuznom skijalištu! Ali baš kada su se spremali da uđu u voz, Izabel zovu s posla da se hitno vrati i Antoan mora sam da se nosi sa svoje četvoro nestašne djece koji divljaju na padinama, kao i u otmjenom hotelu. Ovo putovanje se pretvara u totalni haos…

Trailer filma:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno