Zabava

Sjajna komedija “Pušteni s lanca” u kinima od 31. augusta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OŠTRA I EKSPLICITNA KOMEDIJA KAKVU VJEROVATNO NIKADA NISTE GLEDALI!

POGLEDAJTE WILLA FERRELLA, JAMIEA FOXXA, ISLU FISHER, SOFÍJU VERGARU U MALO DRUGAČIJEM IZDANJU

Ako nemate dlake na jeziku, a od kina očekujete ludilo od provoda, volite humor koji riječi i pojmove naziva pravim imenom, a eksplicitne scene vas ne tjeraju da se zacrvenite, „PUŠTENI S LANCA“ (STRAYS) je je film koji apsolutno ne smijete propustiti. Od četvrtka, 31. augusta, na redovnom repertoaru naših kina prikazivat će se film u kojem neki od najomiljenijih glumaca na svijetu, pozajmljuju glasove glavnim junacima.

O FILMU: Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj, ali šta ako je čovjek potpuni kreten? U tom slučaju, možda je vrijeme za slatku osvetu, u psećem stilu.

Kada Redžija (Will Ferrell), naivnog, nevjerovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Will Forte), Redži je ubjeđen da ga on nikada ne bi namjerno napustio.

Ali kada se Redži sretne sa Bagom, brbljivim, bostonskim terijerom koji mnogo psuje (dobitnik Oskara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Redži konačno shvata da je bio u toksičnoj vezi i uviđa da je Dag u stvari bezdušni ljigavac.

Odlučan da se osveti, Redži, Bag i Bagovi drugari — Megi (Isla Fisher), pametna australijska ovčarka koju vlasnik zanemaruje zbog novog šteneta i Hanter (Randall Park), uznemirena njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla, pružanja emocionalne podrške – zajedno kuju plan i upuštaju se u epsku avanturu kako bi pomogli Redžiju da pronađe put do kuće… i natjeraju Daga da plati odgrizanjem dijela tijela koje on voli najviše. (Pomoć: To nije njegovo stopalo).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno