Zenica

VIDEO+FOTO: Robijaši su znali kako da obilježe rođendan Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Robijaši su znali kako da obilježe rođendan Čelika- Više stotina Zeničana večeras se u centru Zenice okupilo kako bi proslavili 76. rođendan kluba s Bilinog polja.

Nakon jučerašnjeg defilea omladinaca NK Čelik, danas je u centru Zenice tokom cijelog dana bio prigodan program u obilježavanju rođendana crveno-crnih.

Ipak, glavni dio dogodio se u 21 sat, kada je priređen spektakularan vatromet i velika bakljada.

Navijači Čelika će u subotu takođe održati mirne proteste kako bi izrazili nezadovoljstvo odnosom Gradonačelnika i Gradske uprave prema NK Čelik. Očekuje se da će se tada u Zenici pojaviti i nekoliko hiljada navijača i simpatizera crveno-crnih sa Bilinog polja.

Čelik je posljednjih godina u velikim problemima, trenutno igra u Kantonalnoj ligi, ali ljubav navijača je iz dana u dan sve veća i veća, a to uostalom pokazuju i ovi snimci koji nam dolaze iz Zenice.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno