Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: PRESS konferencija uoči meča Davis Cupa- BiH-Poljska

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: PRESS konferencija uoči meča Davis Cupa- BiH-Poljska- Teniska reprezentacija Poljske, koja je na 66. mjestu u svjetskom poretku, od 3. do 5. februara u Zenici igrat će protiv Bosne i Hercegovine (37. pozicija na rang listi) u prvom kolu Prve grupe Euroafričke zone Davis Cupa.

Kamil Majchrzak, Hubert Hurkacz, Lukasz Kubot, Marcin Matkowski, te kapiten Radoslaw Szymanik branit će boje Poljske, a na današnjoj konferenciji za medije izjavili su kako očekuju pobjedu u Zenici.

Teniski reprezentativci Bosne i Hercegovine su na današnjoj konferenciji za medije rekli kako očekuju dobre rezultate u susretima 1. kola Prve grupe Euroafričke grupe Davis Cupa protiv Poljske, koji će biti odigrani od 3. do 5. februara u zeničkoj Areni.

Damir Džumhur, Tomislav Brkić, Nerman Fatić i Mirza Bašić koji čine selekciju Davis Cup reprezentacije poručili su kako očekuju tešku borbu i dobre rezultate.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno