Zenica

VIDEO+FOTO: Okrugli sto “Prevencija svih oblika devijantnih ponašanja kod učenika s akcentom na ovisnost”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Okrugli sto “Prevencija svih oblika devijantnih ponašanja kod učenika s akcentom na ovisnost”- U prostorijama OŠ “Vladimir Nazor” Zenica održan je okrugli sto koji se bavio tematikom mladih i Prevencije svih oblika devijantnih ponašanja kod učenika s akcentom na ovisnosti.

Projekat koji realizuje OŠ “Vladimir Nazor” je u toku od februara, a nedavne situacije u regionu su samo pokazale da ovaj projekat i drugi projekti ovog tipa su neophodni u školama i našem društvu.

Učešće na ovom okruglom stolu uzeli su predstavnici Vijeća roditelja, Pedagoškog zavoda, Zavoda za bolesti ovisnosti ZDK, kao i predstavnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Akcenat na ovim aktivnostima je stavljen na probleme s kojima se susreću učenici prije svega u osnovnim školama, a nešto više o samoj temi možete poslušati u videoprilogu:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno