Nesreće

VIDEO+FOTO: Nevrijeme, poplave, klizišta… pogledajte stanje na terenu – fotografije i video iz svih krajeva Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Hvala: Emir, Alja R., Armin T., Muris, Adem, Jasna H., Ahmed Č., Semra B., Edin Č., Osman D.
Pogledajte neke od fotografija koje su nam slali naši čitaoci – na kraju galerije su najsvježije objavljene fotografije – pratite nas i na našoj Facebook stranici gdje neprestano objavljujemo najnovije fotografije i video zapise sa terena – KLIKNI OVDJE i pridruži se da pratiš najnovije informacije –  :

Prema izvještaju Kantonalne uprave civilne zaštite ZDK vodostaj rijeka i svih vodenih tokova na području Kantona je povećan i u granicama izlijevanja. Visina rijeke Bosne iznosi 320 cm, a granica izlijevanja je 350 cm.

U zeničkom naselju Bistričak situacija je alarmantna. Dio sela Vukotići i Jastrebac je odsječen, a putna komunikacija je u potpunosti blokirana za ova mjesta.

“Put nam je od sinoć u blokadi zbog izlijevanja potoka i ne možemo nikako napustiti naše kuće da bismo otišli na sigurno. Imamo i teške bolesnike kojima treba hitna pomoć, ali ne možemo doći do njih. Rijeka je strašno nadošla, sinoć smo zvali općinu Zenica koja nam je rekla da ne zna u čijoj je to nadležnosti”, kazao je za Klix mještanin ovog područja Senad Kruško.

Zenicablog vam donosi video zapise koje nam šalju naši čitaoci – lista video zapisa se ažurira neprestano, a na vrhu su najnoviji video zapisi  pratite nas i na našoj Facebook stranici gdje neprestano objavljujemo najnovije fotografije i video zapise sa terena – KLIKNI OVDJE i pridruži se da pratiš najnovije informacije –  : – :


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno