Zabava

VIDEO+FOTO: Kaliopi u Zenici otvorila kofer ljubavi i priredila dvosatni spektakl uz suze, smijeh i ples

Kofer pun ljubavi ispunjen do posljednjeg milimetra makedonska diva Kaliopi večeras je otvorila zeničkoj publici u sklopu bh. turneje koja se nakon Mostara i Sarajeva večeras nastavila u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Više od dva sata pozitivne energije, ljubavi, suza, smijeha, ali i plesa obilježilo je večerašnji koncert makedonske pjevačice Kaliopi koja po ko zna koji put zeničkoj publici izvuče i posljednji atom snage.

Večerašnjem koncertu prisustvovala je i Kaliopina majka koja je imala priliku direktno od zeničke publike, kako je i sama Kaliopi rekla, da upozna nešto po čemu je Zenica jedinstvena.

Na večerašnjem repertoaru pjesama pronašle su se balade, ali i pjesme pune energije. Koncert je prvenstveno zenička publika otvorila aplauzom za makedonsku divu koja je potom izvela pjesmu “Melem”, a zatim i “Makedonija”, “Od sebe ne odustajem”, “Mrvica”, a prvi ples zeničke publike pao je uz dinamičnu “Lokomotivu”.

U sklopu večerašnjeg koncerta Kaliopi je čestitala i rođendan djevojci u publici, ali i plesala zajedno s njima u Bosanskom narodnom pozorištu, a u nešto više od dva sata spektakla otpjevala je i “Budi tu”, “Nevinost”, “Mrvica”, “Rođendan”, “Kofer ljubavi”, “Kesten” i brojne druge.

Svoju turneju Kaliopi nastavlja u Doboju, a zatim u Banjoj Luci, Tuzli, Bijeljini i Brčkom. Završava je 13. oktobra s prvim koncertom u Travniku.

Video-Foto: E. M./Klix.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem