Zabava

“BLIZANAC” PRUŽA NEZABORAVNO KINO ISKUSTVO I NAJSAVRŠENIJI KINEMATOGRAFSKI DOŽIVLJAJ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dobitnik Oskara, redatelj Ang Lee, zajedno sa proslavljenim glumcem Will Smithom, stvorio je uzbudljiv i po svemu drugačiji film! “BLIZANAC” (GEMINI MAN) je prepun akcije, adrenalina i brzih scena, a u isto vrijeme obrađuje duboku temu koja sve više intrigira čovječanstvo. Ono što posebno treba istaći jeste da je to film kakav se, u tehničkom smislu, kod nas još uvijek nije prikazivao, u 3D formatu visoke rezolucije, sa 60 frejmova po sekundi i 5:1 zvukom!

Tehnologija je uspjela da klonira čovjeka još prije 20 godina. Sada, po prvi put u historiji kinematografije, predstavljamo publici potpuno novog digitalnog čovjeka. “Ovo što smo ovdje uradili nikada prije nije urađeno.Gledao sam u savršenu verziju sebe od 23. godine,” izjavio je glavni glumac Will Smith.

Sve ovo su savršeni razlozi da posjetite Vama najbliže kino i pogledate film „Blizanac“.

“BLIZANAC” je inovativni akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Will Smith. Henry Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i kojeg proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Lee, a producirali su ga poznati producenti Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. U glavnim ulogama su i Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong.

Trailer filma pogledajte OVDJE:

BLIZANAC (GEMINI MAN)
U kinima od 10. oktobra 2019.
Režija: Ang Lee
Uloge: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong
Scenario: David Benioff, Billy Ray i Darren Lemke
Žanr: Akcioni triler
Studio: Paramount Pictures
“BLIZANAC” je inovativni akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Will Smith. Henry Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i kojeg proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Lee, a
producirali su ga poznati producenti Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. U glavnim ulogama su i Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno