Zabava

Nova sezona Supertalenta večeras na Novoj BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U novoj, sedmoj sezoni ‘Supertalenta’, koja će gledatelje pred TV ekranima okupiti  večeras u 21.30 sati na Novoj BH, ponovo gledamo talente vrijedne pobjede i tačke koje ostavljaju bez daha.Pjevači, muzičari, plesači, akrobati, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu sedmog Supertalenta, a prolaz u daljnje takmičenje ovisit će o stručnom žiriju kojeg i ove godine čini dobro uigrani tim: Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

U audicijskim emisijama koje slijede vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. Prva emisija donosi  brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom izvedbom potaknuti vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja. Neki kandidati ostavit će sve u čudu svojim talentom koji nije nikad viđen na ovim prostorima, dok će pojedini kandidati nasmijati žiri i gledatelje do suza.

Sedma sezona sastoji se od osam audicijskih emisija, dok ćemo u emisijama uživo gledati TOP 40 kandidata koje je žiri izabrao i potvrdio da upravo njih, odnosno njihov talent žele gledati u borbi za pobjedu.

Prva epizoda nove sezone ‘Supertalenta’ donosi zagarantiranu zabavu, a ko će sve stati pred žiri i hoće li izboriti prolaz u daljnje takmičenje ne propustite saznati u petak, 04. oktobra od 21.30 sati na Novoj BH!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno