Zenica

VIDEO+FOTO: Impresivan odziv kandidata i fantastična atmosfera obilježili prvi Career Speed intervju kompanije Telemach BH u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru Dana otvorenih vrata kontakt centra u Zenici kompanija Telemach BH je 18. oktobra organizirala Career Speed intervju za posao u pomenutom odjelu, pružajući kandidatima izvanrednu priliku za neposredno povezivanje s jednim od najpoželjnijih poslodavaca u zemlji.

Na poziv da se okušaju u ovom dinamičnom i kratkom konceptu intervjua za posao, koji omogućava brzu razmjenu informacija za obje strane i lako prepoznavanje potencijala koje svaki kandidat može donijeti u tim, odazvao se veliki broj Zeničana i Zeničanki. Intervjue su vodili uposlenici Telemacha, a kandidati su imali zadatak da se za kratko vrijeme predstave u najboljem svjetlu.

Atmosfera je tokom cijelog dana bila u znaku uzbuđenja, entuzijazma i energije mladih ljudi.

„Put ka uspjehu kompanije Telemach BH obilježen je njenim kontinuiranim i aktivnim stvaranjem boljih prilika i uvjeta za život i rad u bh. društvu. Koliko smo u javnosti prepoznati po tome svjedoči i impresivan odziv kandidata na naš prvi Career Speed intervju dan. Ovaj događaj je još jednom potvrdio zašto naša kompanija već dugi niz godina nosi titulu najboljeg poslodavca, koji privlači ambiciozne mlade ljude koji tragaju za atraktivnim poslom i perspektivom za budući profesionalni razvoj. Raduje nas što ćemo najboljima od njih uskoro poželjeti dobrodošlicu u tim našeg kontakt centra u Zenici“, istakla je Hajdi Mostić, CCO kompanije Telemach BH.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno