Zenica

VIDEO+FOTO: Dodijeljena priznanja povodom Dana Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na današnjoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća Zenica povodom Dana grada dodijeljena su i priznanja ovogodišnjim laureatima.

Po prijedlogu Komisije i kasnije potvrdi i odluci Gradskog vijeća Zenice ove godine priznanja su dobili:

Selver Keleštura (Grb Grada Zenice),

Amra Mehmedić Harun Porča i Hulahop d.o.o. (Nagrada Zenice),

Salih Dilaver (Plaketu Zenice),

Prisutnima se u ime dobitnika nagrada obratio Selver Keleštura.

“Prihvatam nagradu u trenutku kada mnogi sumnjaju u svoje mogućnosti, dvoume se da li ‘otići’ ili ‘ostati’. Na temelju znanja koje sam sticao kroz dugogodišnje školovanje i radno iskustvo na stručnim i vrlo odgovornim projektima, pozicijama i poslovima, čvrsto sam uvjeren da se profesionalnim radom i odnosom bez izgovora mogu prevazići sve prepreke i postići međusobno razumijevanje, uvažavanje i saradnja. Svi zajedno moramo učiniti da vrijeme koje je pred nama bude prilika za još intenzivniji rad i napredak naše drage Zenice i jedine nam domovine Bosne i Hercegovine. Pozivam Zeničanke i Zeničane da učestvuju u gradnji i jačanju gradskih institucija jer bez javnih institucija nije moguće izgraditi efikasan i pouzdan sistem”, poručio je Keleštura.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno