Zločini

VIDEO+FOTO: 27-godišnji A.M. teško ranjen, u bijegu osumnjičeni H.D. nakon najnovije pucnjave u Londži

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: 27-godišnji A.M. teško ranjen, u bijegu osumnjičeni H.D. nakon najnovije pucnjave u Londži – Mladić, rođen 1990. zadobio je teške tjelesne povrede večeras u pucnjavi koja se dogodila u Londži. Dežurni operativni MUP-a ZDK potvrdio je za Zenicablog, da su tragovi krvi označeni na dijelu trotoara na potezu između škole “Edhem Mulabdić” sa jedne strane i ugostiteljskih objekata i zgrade “Roma” sa druge strane, tj. prekoputa harema Sejmenske džamije.

Mladić je ustrijeljen u donje ekstremitete, a prema podacima iz KBZ zadobio je teške povrede u vrijedu prostrijelnih i ustrijelnih rana nogu, te će nakon urgentnog zbrinjavanja u Službi urgentne medicine, biti hospitaliziran na odjelu traumatologije ili Vaskularne hirurgije.

Njega je u bolnicu prebacio sugrađanin, koji je prolazio vozilom neposredno nakon ispaljenih hitaca.

Prema podacima sa lica mjesta, policija traga za Zeničaninom H.D., raspolaže njegovim opisom, te je u potrazi za tom osobom. H.M. nije pronađen na kućnoj adresi, te policija provjerava sve adrese na kojima bi mogao boraviti.

U međuvremenu, njegovo vozilo je izmješteno sa parkinga blizu mjesta pucnjave, kao i navodno vozilo ranjenog 27-godišnjaka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno