Zabava

VIDEO: Zlatan Karić oduševio singlom “Irie”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Zlatan Karić oduševio publikom singlom “Irie” – Mladi autor i pjevač Zlatan Karić, koji je bh. javnosti poznat kao reper i svirkama koje je radio sa bendovima Paranoid Android i Cover Art, predstavio je prije par mjeseci debitantski singl “Irie”. Pjesma je nastala kao posljedica zahvalnosti, radosti, straha i nade u trenutku kada je dobio sina, po kojem je singl i dobio ime.

Aktuelni singl dobio je video spot, za koji su kadrovi snimani na više lokacija u Zenici, a u spotu se pojavljuje i Zlatanov sin. Njegov muzički pravac je reggae – svjež i drugačiji. Piše i pjeva na engleskom i našem jeziku. U muzičkim krugovima i klubovima o Zlatanu se priča kao o posebnom talentu sa velikom harizmom, koju je publika i prepoznala. Naša “Jelen Music Show” ekipa je posjetila Zlatana u njegovom studiju u Zenici, a sa ovim umjetnikom pričali smo o aktuelnom singlu i planovima za naredni period.

Pogledajte još jedan ovosedmični “Muzički lonac” by JelenMusicShow



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno