Zabava

FOTO: rođendanska večer Cabaret cluba – brand by braća Petrović- goste zabavljali Paula i Đelo Jusić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: rođendanska večer Cabaret cluba – brand by braća Petrović- goste zabavljali Paula i Đelo Jusić- U prepunom Cabaret clubu, brand By braća Petrović, održan je rođendanski koncert Paule i Đele Jusić iz Zagreba, inače velikih prijatelja Cabaret cluba. “Dušo moja”, “Pamtim samo sretne dane”, “Vjeruj u ljubav”, “Lutka za bal”, “Pjevam danju, pjevam noću”…samo su neke od izvođenih pjesama koje su uljepšale atmosferu u Cabaret clubu.

Nakon što su prošle godine gostovali u sklopu manifestacije CABARET WINTER FEST i očarali sve prisutne, obećali su da će se ponovo vratiti u naš grad. Obećanje su ispunili održavši sinoćnji rođendanski koncert Cabaret cluba, za koji se tražila ulaznica više. Šarmantni par je rasplesao sve posjetitelje koji su došli da uživaju i pjevaju uz dobru muziku.

Braća Ivan i Andrija Petrović su se obratili prisutnima i zahvalili se što su došli u velikom broju, te što su proteklih godinu dana bili uz Cabaret club, brand By braća Petrović. Za sinoćnji koncert su se posebno zahvalili Emilu Brniću, direktoru hotela Dom penzionera, u kojem su Jusići bili smješteni, kao i Zdenku Kolaku, direktoru firme Vitera d.o.o koja je radila vizualizaciju koncerta, kao frizersko kozmetičkom studiju Aysun, koja se pobrinula za frizuru i šminku Paule.

Nakon par riječi, uslijedila je pjesma, u kojoj se Pauli Jusić pridružio jedan od braće. Duetom “Ovako ne mogu dalje” su oduševili sve prisutne i zaslužili višeminutni aplauz. Bračni par “nije mogao da napusti” Cabaret club, jer su se vraćali na bis čak četiri puta, te su dokazali da su itekako poželjni i dobodošli u naš grad. Neodoljiva kombinacija šarmantnih umjetnika, priredili su divnu noć ispunjenu još divnijim tonovima.

Pogledajte djelić atmosfere u foto galeriji koju su za Zenicablog priredili kerim Demiri i Cabaret club.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno