Zabava

VIDEO: UNA film – novi trailer filma o Jamesu Bondu “Nije vrijeme za umiranje”

VIDEO: UNA film – novi trailer filma o Jamesu Bondu “Nije vrijeme za umiranje” – Zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una film predstaviti novi trailer za dugo očekivani nastavak priče o najvećem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu.

Nakon nekoliko odgađanja starta “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” nam sada zvanično u BH kina dolazi 12. NOVEMBRA . Priča prati Bonda koji je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Novi trailer pogledajte na linku:

NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE)

U kinima od 12. novembra 2020.

Režija: Cary Joji Fukunaga

Uloge: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, kao i Christoph Waltz, Ralph Fiennes u ulozi “M”. Takođe glume i Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik i Billy Magnussen
Scenario: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga i Phoebe Waller-Bridge

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures

U filmu “NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem