Zabava

Od danas u ponovo otvorenim kinima urnebesna komedija “10 dana bez mame”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od danas u ponovo otvorenim kinima urnebesna komedija “10 dana bez mame” – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od četvrtka, 3. septembra, francuska komedija 10 DANA BEZ MAME (10 DAYS WITHOUT MUM) stiže na velika platna naših ponovo otvorenih kina. Pozivamo sve ljubitelje dobre francuske komedije da dođu u kino, opuste se i lijepo provedu uz ovaj zabavan film, namijenjen cijeloj porodici. Ne zaboravimo obavezno poštovanje mjera koje odgovorno gledanje filmova u kinu i nalaže.

O filmu: Antoan je šef službe za ljudske resurse. Bavljenje ljudima je ono u čemu je dobar, ali kad njegova žena, preopterećena obavezama, odluči da iznenada ode na odmor i ostavi mu u amanet održavanje kuće i njihovo četvero djece, on misli da to neće biti previše teško. Ali Antoan nije dobro procijenio haos koji četvero djece mogu da naprave.

Od 3. septembra “10 DANA BEZ MAME” prikazivat će se u kinima: Cineplexx Palas Banja Luka, Kulturni centar Trebinje, Bioskop Andićgrad Višegrad i Bioskop Foča.

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno