Zabava

VIDEO: Komedija “Kralj ostrva” od 10. septembra u kinima

VIDEO: Komedija “Kralj ostrva” od 10. septembra u kinima – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od četvrtka 10. septembra, komedija “KRALJ OSTRVA” (THE KING OF STATEN ISLAND) stiže u naša kina. Povedite omiljeno društvo u sjajan kino provod, koji ćete dugo pamtiti.

Reditelj Judd Apatow nam donosi ovu osvežavajuću komediju o ljubavi, gubicima i smijehu na Staten Islandu, sa Peteom Davidsonom u glavno ulozi, momkom koji se probio u emisiji “Saturday Night Live.

Judd Apatow je tokom svoje karijere pomogao da čitav niz mladih, talentovanih komičara ostvari svoje prve važne uloge na velikom platnu, među kojima su Steve Carell, Seth Rogen, Jonah Hill, Jason Segel, Kristen Wiig, Amy Schumer i Kumail Nanjiani.

Scott (Davidson) je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada je na sredini dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane tatu majstor.

Dok njegova mlađa, ambiciozna sestra (Maude Apatow) odlazi na koledž, Scott i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom iz Hitne pomoći, (oskarovka Marisa Tomei). Scott dane provodi tako što puši travu i druži se sa ekipom. Tu su Oscar, (Ricky Velez), Igor (Moises Arias) i Richie (Lou Wilson), a potajno se viđa sa drugaricom iz srednje škole, Kelsey (Bel Powley).

Međutim, kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem, Rayem (Bill Burr), to započne niz događaja koji će Scotta natjerati da se izbori sa svojim bolom i napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Jedna od zvijezda u filmu je i Steve Buscemi. On je vatrogasac veteran, koji Scotta uzima pod svoje. Pored njega je tu i Pamela Adlon, kao Rayeva bivša žena Gina.

Trejler filma možete pogledati ovde:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem