Zabava

Video: UNA FILM – filmovi u oktobru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: UNA FILM – filmovi u oktobru – U narednom periodu, Una Film vam donosi sljedeće naslove:

trenk_poster1HRABRI VITEZ TRENK (DER KLEINE RITTER TRENK)

U kinima od 20. oktobra 2016.

Režija: Anthony Power

Uloge: SINHRONIZOVANO

Žanr: animirani, porodični

Scenario: Gerrit Harmans

Sadržaj: On želi da jednog dana živi bolje od svog oca, koji je u zamku ponovo zatočen u Zlopogledićevom zamku. Na svom putu ka viteškoj tituli naš hrabri Trenk, se zaputio u grad, da tamo potraži sreću. Ali sreću nije tako lako pronaći, kao što Trenk misli, stoga je dobro što na svom putu pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu. Film je pun iznenađujućih preokreta koji će sigurno razveseliti publiku i najmlađe naučiti da stvari nisu uvijek onakve kakve nam se na prvi pogled učine. Ova dugometražna animacija, čiji je autor Anthony Power (animator kultnog animiranog serijala Ninđa kornjače), probudit će u vama sjećanje na ranija ostvarenja za djecu. Ukoliko ste kao dijete bili ljubitelji ovakvih animacija, a sada imate svoju djecu, bratiče, sestrične, provedite jedan porodični dan uz Trenka i njegove prijatelje u zajedničkoj avanturi.

Trailer:

JACK REACHER – BEZ POVRATKA (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

U kinima od 27. oktobra 2016.

Režija: Edward Zwick

Uloge: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick

Heusinger, Holt McCallany, Robert Knepper

Žanr: akcija

Scenario: Richard Wenk, Edward Zwick i Marshall Hershkovitz

Studio: Paramount Pictures

Sadržaj: Jack Reacher (Tom Cruise) se vraća sa svojim specifičnim oblikom pravde u željno iščekivanom nastavku „Jack Reacher – Bez povratka“. Major Susan Turner (Cobie Smulders) predvodi Reacherovu staru istražnu jedinicu i uhapšena je zbog izdaje. Reacher će učiniti sve da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavjere oko ubistva vojnika. Film je zasnovan na knjizi „Jack Reacher – Bez povratka“, 18. nastavku iz bestseler serijala Jack Reacher autora Leea Childa koji se prodao širom svijeta u preko 100 miliona primjeraka.

Trailer:

 

Una Film

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno