Zabava

Video: UNA Film predstavlja Allied (Saveznici) sa Brad Pittom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: UNA Film predstavlja Allied (Saveznici) sa Brad Pittom – Zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće UNA FILM predstaviti vam prvi ekskluzivni trailer za romantičnu triler dramu “SAVEZNICI” (ALLIED) u kojoj glavne uloge tumače Brad Pitt i Marion Cotillard, a koji u BH kina dolazi 1. decembra ove godine.

Trailer možete pogledati ovdje:

Film SAVEZNICI je priča o obavještajnom oficiru Maxu Vatanu (Pitt) koji 1942. u Sjevernoj Africi upoznaje borca francuskog pokreta otpora Marianne Beausejour (Cotillard) na smrtonosnoj misiji iza neprijateljskih linija. Kad se ponovo nađu u Londonu, njihovoj vezi će prijetiti ekstremni pritisak rata.

SAVEZNICI (ALLIED)

U kinima od 1. decembra 2016.

 Režija: Robert Zemeckis

Uloge: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris

Scenario: Steven Knight

Žanr: ljubavna ratna drama

Studio: Paramount

Sadržaj: Film SAVEZNICI je priča o obavještajnom oficiru Maxu Vatanu (Pitt) koji 1942. u Sjevernoj Africi upoznaje borca francuskog pokreta otpora Marianne Beausejour (Cotillard) na smrtonosnoj misiji iza neprijateljskih linija. Kad se ponovo nađu u Londonu, njihovoj vezi će prijetiti ekstremni pritisak rata.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno