Zabava

VIDEO: Triler “Prošle noći u Sohou” od sutra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa zadovoljstvom vas obavještavam da misteriozni triler PROŠLE NOĆI U SOHOU (LAST NIGHT IN SOHO) od sutra (četvrtak) 4. novembra stiže u naša kina.

Ne propustite priliku da u mraku kino dvorane doživite ovo sjajno filmsko ostvarenje koje će vas obuzeti, možda pomalo i uplašiti ali svakako ostaviti na vas jak utisak. Talentovana glumačka ekipa koju čine popularna Anya Taylor-Joy i Thomasin Harcourt McKenzie, odvest će vas na nevjerovatno putovanje od prošlosti do budućnosti, koje vas garantovano neće ostaviti ravnodušnim.

O FILMU:

Psihološki triler proslavljenog reditelja Edgar Wrighta ( Baby Driver, The World’s End)  o mladoj djevojci, sa strašću prema modnom dizajnu, koja na misteriozan način ulazi u šezdesete godine prošlog vijeka gdje se susreće sa svojim idolom, impresivnom pjevačicom Sendi. Ali glamur nije onakav kakvim se čini, a snovi o prošlosti počinju da se raspadaju i pretvaraju se u nešto mnogo mračnije.

Trailer pogledajte na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno