Zabava

James McAvoy i Claire Foy u trileru “Otet” od sutra u našim kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

James McAvoy i Claire Foy u trileru “Otet” od sutra u našim kinima- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da snažan i izuzetno realno prikazan triler OTET (MY SON) od DANAS možete pogledati u našim kinima.

U glavnim ulogama nalaze se sjajni James McAvoy i Claire Foy, koji su na fantastičan način dočarali roditeljsku patnju i sve ono što je roditelj spreman da uradi, kada mu se djete nađe u opasnosti.

Ovaj naslov predstavlja revolucionarno otkriće u kinematografiji jer glumac i publika u isto vrijeme zajednički otkrivaju misteriju. Ne propustite da na velikom platnu doživite jednu napetu životnu priču koja će vas obuzeti u svakom minutu gledanja.

O FILMU: Nakon što je godinama svoju karijeru stavljao iznad svoje porodice, Julien (James McAvoy) ima propali brak i otuđenog sina. U toku putovanja dobija poziv da je sedmogodišnji dječak nestao dok je bio u kampu. Kada vlasti pruže malu pomoć, Julien je primoran da preuzme stvar u svoje ruke. Podstaknut osjećanjem krivice zbog zanemarivanja porodice, odlučan je da učini sve što je potrebno da pronađe svog sina – i otkrije misteriju dječakovog nestanka. U duhu filma “Taken”, OTET je intenzivan misteriozni triler koji će vas garantovano držati na ivici vašeg sjedišta.

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno