Zabava

VIDEO: Animirana avantura “Porodica Adams 2” od danas u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Animirana avantura “Porodica Adams 2” od danas u kinima- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da animirani film PORODICA ADAMS 2 (THE ADDAMS FAMILY 2) stiže u naše kina DANAS (četvrtak 28. oktobar). Svima omiljena sablasna porodica vraća se na veliko platno u potpuno novoj avanturi koja će vas nasmijati do suza!

Film je sinhronizovan kako bi vaši mališani uživali, ali će za stariju publiku biti prikazivan i u titlovanoj verziji. Povedite svoje porodice u nezaboravni kino provod koju garantuju fenomenalni Gomez, Morticia, Srijeda, Pugsley, stric Fester ali i mnogi novi sjajni likovi koje ćete, ako do sada niste, sigurno zavoljeti.

O FILMU: U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Morticiju i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Srijedu, Pugsleya, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na posljednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

Trailer filma nalazi se na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno