Zabava

VIDEO: Predstavljamo video spot i singl Emine Bajtarević – Ništa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uz MNOGO sreće dijelim svoj autorski singl gdje potpisujem kompoziciju, instrumentalu, aranžman, tekst, i konačno vokal, napisala je u najavi svoje nove pjesme Emina Bajtarević.

Inspirisana EKV-om i dance electro pop-om, NIŠTA je pjesma o svim ljudima koji odustanu od promjena misleći da moć nije u njihovim rukama, ili onih koji tu moć i dalje ne upotrebljavaju u dobre svrhe.

Emina je najavila i one koji su s njom sarađivali: – Sa mnom su surađivali Kenan Maksumic (el. gitara), moj tata Mirsad Bajtarevic (back vokal), producenti Sacha Tisserand i Eldar Muhić te talentovani Gorgon Stone kao akter u videu i ogromna pomoć pri direkciji videa i svjetla.

Svaki feedback Emini vrijedi mnogo, svaki klik i slušanje još više – no nadam se da će vam se pjesma iskreno dopasti. Distribuciju potpisuje Offstage Records.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno