Zabava

Filmski spektakl “Transformersi- Buđenje zvijeri” od četvrtka u svim kinima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FILMSKI SPEKTAKL KOJI ĆE VAS IMPRESIONIRATI „TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVIJERI“ OD ČETVRTKA 08. JUNA U KINIMA

Neponovljivo kino iskustvo ispunjeno akcijom, nevjerovatnim efektima i uzbudljivom pričom, zasigurno će oduševiti sve fanove!

Po prvi put na velikom platnu, iz Transformers mitologije, predstavit će nam se novi likovi koji izazivaju strahopoštovanje, dok ćemo one, već omiljene, vidjeti na potpuno novi način.

Zbog svega ovoga ne propustite priliku da među prvima pogledate film „TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVIJERI“ (TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS)!

Nakon svečane premijere, film će se od 8. juna prikazivati na redovnom repertoaru svih kina.

O FILMU: Vraćajući se akciji i spektaklu koji su oduševili fanove širom svijeta, film „TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVIJERI” odvest će kino publiku u jedinstvenu avanturu iz devedesetih godina u kojoj ćemo, pored Autobota upoznati i potpuno novu vrstu Transformersa – Maksimale. Nova vrsta postat će dio već postojeće bitke na Zemlji, koja se vodi između Autobota i Deseptikona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno