Zabava

NAJAVA: Sunday FunDay “FunMIX Party” – zabava bez kraja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove nedjelje pripremili smo vam toliko zabavnih aktivnosti da ne znamo odakle bismo počeli:

1. Match Attax turnir – ako volite nogomet i kolekcionarske kartice, pridružite nam se na Match Attax turniru i pokažite svoje vještine u igri i strast za nogometom.

2. Pravljenje narukvica od perlica – za sve kreativne duše, imamo aktivnost pravljenja narukvica od perlica. Iskažite svoju jedinstvenost i dizajnirajte vlastite narukvice koje će odražavati vaš stil i osobnost. Dijelit ćemo savjete i trikove za stvaranje prekrasnih perlica.

3. HOP HOP velika podna igra – pripremite se za zabavu i igru uz Hop Hop veliku podnu igru. Skočite, plešite i vježbajte svoje motoričke vještine dok se zabavljate s prijateljima. Smijeh i veselje su zagarntovani.

4. Just Dance Wii Nintendo – zaljubljenici u ples i igre ne smiju propustiti Just Dance Wii Nintendo. Pokažite svoje najbolje plesne pokrete uz popularne pjesme, izazovite prijatelje na plesni dvoboj i utvrdite ko je najbolji plesač.

Vrlo važno! Ne propustite iskoristiti popust od čak -15% na Match Attax u našoj novootvorenoj prodavnici Tropik Gifts and Games, koji traje samo u nedjelju.

I za kraj, vaš omiljeni Sunday FunDay “Family Menu”:

Waffle sa sladoledom + Cappy sok = 4,00 KM

Ovaj događaj je savršena prilika za druženje, zabavu i upoznavanje novih prijatelja .

Čekamo vas u nedjelju, 11. juna, u 13:00-15:00h, u Family centru “Ekran” u Zenici, ne propustite “Sunday FunDay” – “FunMIX Party”- zabavu bez kraja!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno