Ostali sportovi

VIDEO: pogledajte takmičenje u bacanju kugle – Hamza Alić drugi, Mesud Pezer prvi u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: pogledajte takmičenje u bacanju kugle – Hamza Alić drugi, Mesud Pezer prvi u Beogradu – Zenicablog vam donosi snimak dijela nastupa Hamze Alića i Mesuda Pezera, dvojice zeničkih i bh. bacača kugle koji su izdominirali na ovog vikenda završenom Beograd Indoor takmičenju, koje je okupilo više od 200 atletičara iz 21 države svijeta.

Kako smo ranije objavili, u bacanju kugle Pezer je bio prvi, a Hamza Alić je, potvrđeno nam je osvojio drugo mjesto sa hicem kugle od 20,18 m, ispred domaćeg favorita srbijanske publike Asmira Kolašinca. Ranije smo objavili da je u trci na 400 metara Amel Tuka opet oborio rekord BIH i lični rekord-POGLEDATI TRKU OVDJE, dok je Abedin Mujezinović bio drugi na 1.500 metara – VIDI LINK.

U bodovanju na kraju mitinga, Mesud Pezer je po rezultatu i bodovima bio drugi, odmah iza srbijanske atletičarke Ivane Španović, a Hamza Alić je od svih 210 takmičara osvojio 7. mjeseto. Pogledajte dio nastupa ove dvojice bacača kugle, naših sugrađana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno