Ostali sportovi

Ove subote stonoteniski derbi kola: Stk Mladost – Stk Mostar u 11 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U redovnom 9.kolu stonoteniske Premijer lige u Zenici će igrati, derbi kola, zenički Stk Mladost i višestruki i aktuelni prvak BiH, mostarski Stk Mostar. Susret je na programu u subotu 24.02. u sali Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u 11 sati, koja je dugo godina hram stonog tenisa u Zenici.

Biće to duel vodeće ekipe Mostara i drugoplasirane zeničke Mladosti i prava poslastica za sve ljubitelje stonog tenisa. Edin Konjić, Mirza Dizdarević, Kenan Zahirović u odličnoj su formi i uz pomoć domaće publike nadaju se dobrom rezultatu.

Već smo objavili da je selektor reprezentacije BiH, Vladimir Ivanek, za predstojeći meć kvalifikacija za Eropsko prvenstvo protiv Engleske u gostima, pozvao i Zeničanina Edina Konjića.

Inače, u grupi sa našom reprezentacijom su Engleska i Srbija. U drugu fazu Evropskog prvenstva plasiraće se najbolja ekipa iz grupe, objavili su na stranici stonoteniskog Saveza BiH.
Revanš meč protiv Engleske će se igrati krajem godine u našoj zemlji.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno