Naše

VIDEO: Pogledajte gostovanje sjajnog tima Pravnog fakulteta UNZE u studiju FACE TV

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Pogledajte gostovanje sjajnog tima Pravnog fakulteta UNZE u studiju FACE TV – Studenti Pravnog fakulteta u Zenici, koji su postigli historijski uspjeh na 26. Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot takmičenju (Međunarodno takmičenje iz trgovačke arbitraže) bili su gosti Face TV. Podsjećamo, na takmičenju koje je nedavno okončano u Beču između 378 timova pravnih fakulteta iz cijelog sviijeta osvojili su fantastično treće mjesto.

Tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici čine Amina Hasanović, Ajna Mahmić, Emir Živčić i Ibrahim Palalija i treneri prof.dr. Zlatan Meškiće, doc.dr. Ivana Grubešić i mr.sc. Arnela Maglić.

Tim Univerziteta u Zenici na svom putu u polufinale bio je bolji od Univerziteta u Helsinkiju, Univerziteta u Mainzu, Univerziteta u Hong Kongu i Univerziteta New South Wales.  Na ovom prestižnom svjetskom takmičenju Bosnu i Hercegovnu su predstavljali Univerzitet u Zenici, Univerzitet u Sarajevu, Sveučilište u Mostaru i Univerzitet u Tuzli.

Pogledajte gostovanje i simulaciju takmičenja u studiju Face TV !



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno