Naše

Nakon odrona na zaobilaznici kod tunela Vranduk, kod “Plavog” mosta još vreba opasnost!

Nakon odrona na zaobilaznici kod tunela Vranduk, kod “Plavog” mosta još vreba opasnost! – Čitaoci portala Zenicablog su nas u noći uoči Prvog maja upozorili na odron, koji se dogodio na alternativnom putu koji se koristi za vrijeme radova na tunelu Vranduk – M17 magistralnog puta. Put, koji preko Brista i Tetova vodi na samom Vranduku, a onda dalje prema Nemili, nakratko je bio u opasnosti i prekidu, jer se oko 22 sata 30. aprila uvečer dogodio odron kamenog i zemljanog materijala na put, kod tzv. “Plavog mosta”, neposredno nakon izlaska iz samog sela Vranduk.

Na FB stranici Old town Arduba – Vranduk objavljene su fotografije nastale u četvrtak tokom dana, nakon što su tokom noći mašine za održavanje puteva uklonile odronjeni materijal. Kako nam je javio dopisnik ZV Ekrem Imamović,. u četvrtak popodne se, iznad samog mjesta odrona, odnosno iznad puta vidi još napuknutih stijena, a i dalje nema nikakvog upozorenja za tu lokaciju! Zato, vozači koji koriste ovu zaobilaznicu – oprez!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem