Nogomet

VIDEO: Pogledajte eurogol omladinca Čelika Alija Međuseljca, koji je debitovao za prvi tim golom i asistencijom za pobjedu protiv OFK Beograda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika jučer su u sjajnom ambijentu na Bilinom polju u okviru prijateljske utakmice pobijedili tim OFK Beograd rezultatom 2:1. Bio je ovo duel starih velikana iz vremena bivšeg jugoslovenskog elitnog razreda nogometa.

Sjajna utakmica i ambijent jučer na Bilinom polju u okviru međunarodne prijateljske utakmice, a sve je to začinio mladi omladinac Čelika sa sjajnim golom i asistencijom za pobjedu domaćina Jučerašnja utakmica bila je dosta sadržajna, gosti su vodili na poluvremenu 0:1, da bi Čelik u drugom poluvremenu sjajnom igrom preokrenuo rezultat i na kraju slavio rezultatom 2:1.

Sigurno da je jučerašnju utakmicu obilježio 18-godišnji junior Zeničana. Ali Međuseljac jučer je debitovao za prvi tim Čelika, a jučerašnji dan sigurno je da će dugo pamtiti. Naime, u 51. minuti desio se i najljepši trenutak na jučerašnjoj utakmici. Nakon slobodnog udarca s desne strane, Međuseljac makazicama sa pet metara postiže gol za izjednačenje 1:1.

Nastavili su izabranici Pavla Skočibušića atakovati ka golu gostiju, a to im se isplatilo u 56. minuti, kada je nakon dubinske lopte, Međuseljac sjajno asistirao za Mahmutovića, koji sa nekoliko metara posprema loptu u mrežu gostiju za vodstvo Čelika 2:1. Dino K./Sportsport.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno