Nogomet

Produžena i proširena saradnja s kompanijom ALBA Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S ponosom obavještavamo javnost da je klub uspješno obnovio i unaprijedio sada već dugogodišnju saradnju s kompanijom ALBA Zenica d.o.o. Zenica. Naime, NK Čelik Zenica i ALBA Zenica su potpisali novi sponzorski ugovor koji vrijedi do isteka 2022. godine.

Kompanija ALBA dugi niz godina uspješno održava travnjak Bilinog polja, učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima kluba, te podržava klub i učestvuje u njegovoj stabilizaciji i direktno putem sponzorstva. I ubuduće će kompanija imati istaknuta reklamna mjesta putem bannera uz teren, te na semaforu na sjevernoj tribini Bilinog polja.

Čast i zadovoljstvo nam je da pored novih sponzora na čijem angažmanu svakodnevno radimo, uspješno realiziramo i obnovu sponzorskih ugovora sa kompanijama koje od ranije podržavaju klub, te prepoznaju transparentan rad NK Čelik Zenica.

Ovim putem upućujemo najiskreniju zahvalnost menadžmentu kompanije ALBA Zenica, te se nadamo uspješnoj saradnji.

NK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno